Click here for Myspace Layouts

Followers

Suke Tak Blog Erin?

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Wednesday, 14 September 2011

for MR ANTHONY BRUSTER

this for my baby ! hello baby ANTHONY BRUSTER ! iloveyou u noe !~ :-* wahh bie dah g melaka 5 hari dah trmasuk hari nih bibi i gila babeng rindu u !! nanges taw tak rindu u sayang u jaga diri dekat sana wlaupun kita spent time kejap je byk sweet memory kita bibi bieee ! hee i suka panggil nama u then u tak penah rasa bosan jawab i kan bie u tak pernah marah i wlaupun i nih melampau bie u slalu cakap bebaik je dgn i bie bila i marah u pun u mrajuk xsmpai 30 saat u dah okeyh hehe iloveyou bie !! u tak suka mrajuk tp u tak boleh tgk i nanges nanty i gelisah tak tawu nak buad ape hehe i suke sgt buad u cm tuh baru u tawu i syg u !! then bila kita kluar memana mkn mesty ade yg akan sebut sama2 TEH O AIS  haha wajib same ye bie xmalu giget bahu u lagi kunk bie cian sakit baru u taw bie ur wife ni mcm DINASOUR taw ! suka giget org tmbah2  U BIEE !!  hee suka sgt tgk u sakit ! bila u sakitkan hati i mcm tuh la rasew nye bie PADAN MUKA !!! jahat lagi dgn i kne dah :P bila nak balik mesty ade yg tak lepas tangan tawu dah mesty bibi punya sapew lagi kalau bukan MR ANTHONY BRUSTER tuh <3 hehe bie u sentiasa mcm tuh kalau bole nak pusing 10 kali dekat baby i rindu u sangat ! bila kau nak balik aku tunggu taw tak :(( rindu sesgt !! iloveyoufuckingdamnmuch !! :-* take care bibi - from MRS ANTHONY <3 <3 xoxoxoxoxox :-*

1 comment:

  1. hey erin. smgt eh u dgn dia?
    haha. smoga kekal. :)

    ReplyDelete